باتری یک یو پی اس قلب آن است. مهمترین و شاید گرانترین بخش یو پی اس در اغلب یو پی اسها و به ویژه در یو پی اسهای صنعتی باتری آن است. باتری های یو پی اس عموما یا 12 ولت هستند و یا 24 ولت و غالبا در هر یو پی اس فقط یک باتری و یا دو باتری نصب میشود ولی در مورد یو پی اسهای صنعتی هیچ محدودیتی در تعداد آن وجود ندارد.
از نظر نوع نیز باتری ها بدو دسته سرب-اسید (سیلد اسید) و یا نیکل -کادمیوم تقسیم میشوند. انواع سربی بسیار ارزانتر هستند و قدرت ذخیره بسیار بالایی دارند. انواع نیکل کادمیوم دارای قیمت کمی بالاتر هستند ولی عموما عمر بیشتری دارند و هم از راندمان بیشتری برخوردار و سرعت شارژ در آنها بیشتر است.
باتری های نیکل کادمیم در انواع دشارژ سریع (کمتر از نیم ساعت) دشارژ متوسط (بین نیم تا 3 ساعت) و دشارژ کُند (یک ساعت به بالا) طراحی و ساخته می شوند. در باتری های سرب اسیدی نیز ظرفیت نامی آن بر اساس مدت زمان دشارژ باتری بیان می گردد.
بالطبع در انتخاب باتری پس از تعیین نوع باتری (سرب – اسید، نیکل – کادمیم و …)، به منظور محاسبه ظرفیت مورد نیاز باید به مدت زمان دشارژ آن نیز توجه نمود. به عبارت دیگر در باتری های با ظرفیت نامی 100 آمپر ساعت و با زمانهای دشارژ 20 ساعت، 10 ساعت، 5 ساعت و HIGH RATE ظرفیت های واقعی متفاوت می باشند.
اگر تعداد پر و خالی شدن باتری در کار شما زیاد است از نوع نیکل کادمیوم استفاده کنید. نحوه قرار گرفتن باتری ها در انواع یو پی اس تک فاز غالبا عمودی و اگر رکمونت باشند غالبا بصورت افقی است ولی در مورد یو پی اسهای صنعتی بیشتر بصورت عمودی و در سلولهای موازی هم است که درآوردن و جازنی باتری را آسان میکند.
شرایط نگهداری باتری ها نیز در دوام آنها و یو پی اس مهم است. دما باید بین صفر تا 40 درجه باشد و یو پی اس نیازمند سیستم خنک کننده و تهویه عالی است. همچنین یو پی اس باید در جای با رطوبت هوا ی کم و بدون نم مستقر شود وحتما تمام باتری ها با پوشش ضد خورندگی مانند انواع اپوکسی ها پوشانده شود.
دیدگاهی ثبت نشده است